Nieuws archief
Buurtfeest 2010  11-12-2010
 
Buurtfeest in het teken van
 Sourcy, Talent en Show.


Zaterdag 11 dec. was het dan eindelijk weer zover HET BUURTFEEST.
Al weken voor het feest werd er in de straat rekening mee gehouden dat er niet wat anders gepland werd op deze avond. Waar de reis deze keer heen zou gaan werd geheim gehouden tot vertrek. Van de organisatie ontvingen we alleen een brief met vertrektijd en een richttijd voor de terugkomst. Iedereen had wel een idee dat ging van een avondje bowlen tot een smokkeltocht maar uiteindelijk wist niemand het te raden…


    


Toen iedereen in de straat verzamelde rond 18:30 werd er bijna smekend gevraagd wat we gingen doen maar de organisatie gaf geen enkele hint ( heel netjes gedaan ). Toen we uiteindelijk in de bus vertrokken begon het raden. We reden richting Ruurlo en meteen werden een hoop ideeën in de kiem gesmoord aangezien we voor deze een andere kant op moesten rijden.

Na een klein half uurtje kwamen we dan eindelijk aan op de plaats van bestemming “Sourcy Center” en zelfs toen we daar aankwamen had nog niemand een idee wat we gingen doen.
Hier kunnen we toch bowlen werd er door enkele mensen geroepen maar er werd al snel duidelijk gemaakt dat we dat niet gingen doen. Eenmaal binnen gekomen werden we direct gedropt in de PUB ( he wat vervelend…. ) en moest iedereen een sticker halen met zijn naam erop en deze op hun kleding dragen. Hier werd al snel duidelijk dat het een gezellige boel zou gaan worden aangezien de naamkaartjes onder andere bestonden uit de namen appelmoes en jan de moes, waarna de vraag kwam; hebben we nieuwe leden??
Kort daarna kregen we van de organisatie te horen wat we gingen doen: EEN TALENTENJACHT.

Meteen werd er geschokt gereageerd want kunnen de leden van de straat ook nog wat anders dan “zuipen”en “feesten”  Tijdens deze avond zouden we hier achter komen……

Oja nog een hele belangrijke mededeling was dat er onbeperkt gedronken mocht worden en dat we zelf als barman en barvrouw mochten fungeren.
Na deze mededeling werd er snel achter de tap gekropen om moed in te drinken voor het showen van alle talenten.Er werd “rustig” begonnen met een potje darten. Jeffrey, Henri, Albert en Janet werden uitgeselecteerd en mochten proberen met een dart pijl een kerstbal te raken. Wanneer dit niet lukte mocht er een lekker borreltje achterover geslagen worden. Met name het borreltje in een keer leeg drinken zag er zeer professioneel uit. Uiteindelijk werden er ook nog wat mooie prijzen uitgereikt waarbij Albert toch echt wel de mooiste prijs kreeg, namelijk een mooie sexy string ( go Appie )Na dit geweldige spel werden er een aantal dames en heren naar achteren gestuurd om zich te gaan verkleden. In de pub bleef iedereen vol spanning achter op wat komen zou gaan. Na enkele minuten werd er een gezellig deuntje opgezet en kwamen ze weer terug als boer en boerin verkleed. Na een leuk dansje moest dan toch echt het talent worden geshowd.

Er moest ouderwets met eieren worden gegooid. De boerinnen en boeren moesten tegenover elkaar gaan staan en vervolgens moesten de “boeren” proberen de eieren in de hoed van de boerinnen te gooien. Ook bij dit spel gold weer, gaat het niet goed dan moet er weer een drankje gedronken worden. Heel verassend gingen er veel eieren niet in de juiste richting en het vangen ging ook niet echt top dus er moest weer veel gedronken worden. De grote winnaars van dit spel waren Annie en Wim.
Tussen de spellen door werd er volop gezellige muziek gedraaid en kon iedereen gezellig dansen. Hier werd ook goed gebruik van gemaakt waardoor de dansvloer constand goed gevuld was. Dat de Hendrinkstraat goed was in een feestje bouwen werd hierbij nog eens bevestigd.

Na een korte pauze werd er weer verder gegaan met de verkiezing “meest sexy Kerstman

Jerrfey, Albert, Michel, Ronnie en Freek waren de gelukkigen die zich in een sexy pakje mochten hijsen om de jury “de dames van de straat” te overtuigen dat zij de meest sexy Kerstman waren. Nadat alle Kerstmannen een voor een waren gekeurd door de jury werd de winnaar bekend gemaakt. Hier was echter geen twijfel over mogelijk “APPIE” was de meest sexy Kerstman. Hij gooide al zijn charmes en zijn 1pack in de strijd en won met gemak. Ditmaal werd er zelfs een echte beker uitgereikt. Wat zal deze mooi staan op de schoorsteenmantel.
Na al dit feesten, drinken en hard werken om je talent te showen was het tijd voor wat eten. Er was een heerlijk buffet klaargezet met voor ieder wat wils. Er werd heerlijk gegeten door iedereen en zo werd er weer kracht op gedaan voor het vervolg van de avond. Tip voor het volgende feest: geef Jeffrey geen scherp mes dit kan niet goed gaan !!  Na het eten was het tijd voor onze eigen toppers van de avond met daarbij een kritisch jury. Allereerst mocht Diane haar zangkunsten showen en er moet gezegd worden “ze was wel enthousiast” Na de jurering ( laten we het hier maar niet over hebben ) mocht Annie haar zangtalent showen. Dit werd zeer serieus genomen door Annie en ze deed dan ook haar uiterste best om haar van haar beste kant te laten zien.

Dit werd ook gezien door de jury want de hoge cijfers bleven niet uit.

Na dit talent stond het eerste mannelijke talent klaar voor zijn optreden.
Richel deed samen met mijn biertje zijn uiterste best om indruk te maken op de jury. Het publiek reageerde positief op het enthousiasme en gezelligheid die hij overbracht naar het publiek maar helaas was de jury minder enthousiast. Hierna volgde nog een nummer van Leonie (samen met het publiek) en van Henk. Tot slot was er onze topper Rudi., Helaas had hij wat last van de zenuwen en werd daarom al snel bijgestaan door zijn achtergrondzangeressen Shirley en Florance. Na al deze toppers gezien te hebben werden de punten opgeteld en bleek dat Annie de uiteindelijk winnaar was met een dikke voorsprong. Uiteraard deed ze hierna nog een toegift waar iedereen van genoot.

In het programma van de avond was ook een echte “relatiequiz” opgenomen. 4 koppels gingen met elkaar de strijd aan met de uiteindelijk vraag; wie kent elkaar het beste. Hierbij meegenomen dat het eigenlijk ook wel een beetje de vraag was; wie durft alles eerlijk te vertellen…. Een van de vragen was namelijk; wat is de meest rare plek waar jullie de sex hebben bedreven. In deze quiz werd voor de leden van de straat een hoop duidelijk, omdat dit artikel openbaar wordt gemaakt zullen we maar niet ingaan op de details, sorry !!

Tot slot werden een aantal leden omgetoverd tot wereldberoemde artiesten en mochten een prachtig optreden geven.

Allereerst was er een optreden van onze Tina Turner.

Daarna was er een optreden van Jan Smit en zijn oma die speciaal over waren gekomen en ook de diva’s van Abba verschenen op een podium als zeer sexy trio.
Helaas deze ze allen maar 1 nummer omdat deze goedbetaalde pas vanaf € 10.000,- een extra nummer wouden zingen werd er toch besloten zelf nog een paar nummertjes mee te gaan zingen en werden de artiesten weer naar huis gestuurd.

Toen was het plots al 1:00 en dronk iedereen zijn laatste drankje op om vervolgens weer
naar huis te gaan. Concluderend was het weer een onmundig gezellige avond. Organisatie bedankt !!

  Klik hier   voor meer foto's.