Kerst 2014
Gezamelijke activiteiten
  
tijdens de Kerst in de Prins Hendrikstraat

Prins Hendrikstraat is weer omgetoverd in kerstsfeeren.

De kerstdagen staan weer voor de deur dus werd het weer tijd om de Prins Hendrikstraat te versieren. Het is de tweede keer sinds het grote renovatieproject dat de Prins Hendrikstraat door de oudere en nieuwe leden in kerstsfeeren omgetoverd werd.

Nadat eerder in de week de lichtpalen met kerstgroet bij Carla en bij Derk en Heike in de tuin waren geplaatst en de kerstster op het appartementencomplex gemaakt was het op zondag 14 december tijd om de rest van de straat te versieren. Rond 13:30 verzamelden de leden zich bij de tent die voor deze gelegenheid bij het huis van Jan Waanders was opgezet. Het bestuur had al de nodige voorbereidingen getroffen dus kon er gelijk begonnen worden met het ophangen van de versieringen en werd de vuurkorf aangestoken.

Alle huizen en het appartementencomplex werden voorzien van de bellen en in de vlaggenmast werd de lampjesboom gehezen wat net als in 2013 veel tijd koste omdat er eerst weer uitgezocht moest worden hoe dit ook al weer moest. Uiteraard mocht de kerstboom niet ontbreken deze was in de tuin van Jan geplaast en werd versierd door de kinderen.

Nadat alle versieringen opgehangen waren was het tijd voor koffie en konden er nog kerstbakjes gemaakt worden. Ondanks de kou was het bij het vuur in de vuurkorf goed vertoefen. Onder het genot van een glaasje warme gluhwein een koud biertje of wat anders te drinken en vers gebakken poffertjes en wat ander hapjes werd het nog een gezellige middag en avond.We wensen iedereen gezond en gelukkig 2015.

Klik hier voor meer foto's

Klik hier voor kerstkaart 2014/2015