Nieuws archief
Kinderdag 2011  11 juni
     

     Kinderen vermaken zich uitstekend

     tijdens de kindermiddag in de
     ‘De Waarbeek’
.Een klein familiepark, niet al te druk, waar het uitstekend vertoeven is voor een kindermiddag. Bij binnenkomst had de medewerkster een beetje moeite met het tellen van het gezelschap uit de Prins Hendrikstraat, want groot en klein waren overal, behalve bij elkaar.

Diane had kortingskaartjes voor ons allemaal en ook nog eens een tassen vol eten en drinken bij zich wat de nodige aandacht trok. Het mocht, maar verdienen deed ‘De Waarbeek’ zo niet veel aan ons vandaag.
Ja Diane had de financiën weer prima op orde!

De kinderen hadden er zin in en waren al snel verspreid over het park. Ook enkele papa’s waren al snel nergens meer te bekennen. Ze geven het niet graag toe, maar je het kind in ze hé. De rest zocht een mooi plekje om te zitten en dat was niet zo moeilijk want we waren op tijd.

We zaten direct naast een kleine achtbaan en daar werd al snel duidelijk waar de kinderen ( en ook de papa’s ) waren gebleven.

De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt, want ze waren zelden bij ons aan tafel.  Na een hele dag alle hoekjes van het park te hebben bezocht werd het tijd om weer huiswaarts te gaan. Precies op tijd, want we hadden de hele dag droog weer gehad en juist op dat moment begon het te regenen.


Terug naar huis eerst nog even langs Mc Donalds. Nou ja, dan weet je het wel dat is altijd feest en niet alleen voor kinderen. Voldaan kwam iedereen weer aan in de Prins Hendrikstraat aan en konden we terugkijken op een geslaagde dag.

Klik hier voor meer foto's.